Open

Over Ons

Carteam Epskamp Auto Deal: Ons verhaal

Carteam Autodeal

Driek Epskamp

In 2003 zijn wij met Epskamp Auto Deal gestart. Driek was als klein jongetje al geïnteresseerd in auto’s of zoals hij zelf altijd zegt ‘in oud ijzer’. Op 15-jarige leeftijd ging hij de autowereld in. Hij haalde zijn IVA-diploma in Driebergen en werkte bij verschillende autodealers tot hij zijn eigen garage opende aan de Leidseweg in Voorschoten.

Annet Epskamp-Griffioen

Annet Epskamp-Griffioen komt uit een echte Voorschotense ondernemersfamilie. Na een leidinggevende functie bij een groot warenhuis en een baan bij Personeelszaken van een kinderopvang, koos zij voor de autowereld en doet de volledige administratie binnen het bedrijf.

Carteam Autodeal
Carteam Autodeal

Ook onderhoud

‘In eerste instantie handelden we alleen in gebruikte auto’s, inkoop en verkoop, maar na een paar jaar bleek dat veel van onze klanten ook zochten naar een goede garage voor het onderhoud. In 2007 hebben we daarom in hetzelfde pand de werkplaats geopend en inmiddels zijn er zes medewerkers.’

Sinds begin 2014 is de bekende Rob Bommezijn aan ons team toegevoegd. Rob, net zo’n autogek als de rest van het team, heeft 30 jaar ervaring in de autowereld en met name in Italiaanse merken. Hij is een bekende in de Leidse regio en weet alles over verkoop, inkoop en onderhoud van auto’s en schadeherstel.

ONS TEAM

Nico Haazebroek is onze nestor, APK keurmeester en eerste monteur met ruim 30 jaar ervaring. Kevin is eerste automonteur en Tyrone Ruivenkamp is leerling monteur, samen delen ze de passie voor auto’s en sleutelen.
Henk Westerbeek verzorgt het transport van alle voertuigen en verleend hand en spandiensten.

Floo, de hond van Driek en Annet, bouwjaar 2011. Luistert goed en is gek op hondenkoekjes. Af en toe mag ze mee naar de zaak en kletst ze graag met onze klanten.

Carteam Autodeal
Carteam Autodeal

Ons familiebedrijf

De technische ontwikkelingen gaan ook in de autowereld razendsnel en daarom gaan onze medewerkers en wijzelf regelmatig op bijscholing. Kennis en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ons team is dan ook een perfecte combinatie van deze twee criteria.

We horen vaak: ‘jullie zijn een echt familiebedrijf’. En dat klopt, we zijn één grote familie en doen onze uiterste best om de autobezitter zo snel, goed en zo voordelig mogelijk te helpen.

Driek en Annet Epskamp

Kevin Heijmans
Kevin Heijmans
Eerste monteur en APK keurmeester
Henk Westerbeek
Henk Westerbeek
Logistiek medewerker
Floo
Floo
Bedrijfshond en allemansvriend
Nico Haazebroek
Nico Haazebroek
Nestor, eerste automonteur en APK keurmeester
Tyrone Ruivenkamp
Tyrone Ruivenkamp
Leerling automonteur