Open

Vervangend Vervoer

We houden u mobiel, ook tijdens onderhoud

Carteam Autodeal

Vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Wanneer uw auto voor onderhoud bij Carteam Autodeal komt is het voor ons natuurlijk belangrijk dat u als klant mobiel blijft. Vandaar dat wij vanuit onze garage meerdere opties bieden om het voor u, ook tijdens het onderhoud, mogelijk te maken om van A naar B te kunnen gaan.

Welke opties zijn er?

De Leenfiets - Het gezonde alternatief! Woont u in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben een aantal dames- en herenfietsen klaar staan.

Haal- en Brengservice - Woont u, zoals onze meeste klanten, binnen een straal van 5 kilometer? Dan brengen wij u naar huis als u de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we u weer thuis op.

Vervangend vervoer - Duurt de reparatie langer dan verwacht? U kan gebruik maken van vervangend vervoer. Niet roken en de benzinetank vullen tot de stand waarop u de auto meekreeg. De kosten zijn € 20,- per dag. Bij schade rekenen wij € 300,- eigen risico.

Carteam Autodeal
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autodeal?

Bij Carteam Autodeal staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autodeal is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN