Open

AIXAM Dealer

Een AIXAM geeft je je vrijheid en mobiliteit terug

Carteam Autodeal

Stel je eens voor...

Je wordt afgekeurd door het CBR. Het gemak om jezelf van A naar B te vervoeren is ineens niet meer zo vanzelfsprekend. De wereld wordt ineens een stuk kleiner. Even op visite gaan, bezoekjes aan familie of vrienden, je favoriete sportvereniging aanmoedigen, het gaat allemaal wat lastiger. Je verliest je bewegingsvrijheid en daarmee de gelegenheid om je sociale leven te onderhouden.


Alternatieven?


Het openbaar vervoer is natuurlijk voor de hand liggend. Maar ook hier kom je niet zomaar. En van station naar eindbestemming is dan ook lastig. Vooral als je niet helemaal goed ter been bent. Terwijl een fiets de reikwijdte als beperking heeft.

De oplossing


De AIXAM brommobiel. Met dit voertuig heb jij je flexibiliteit en het gemak om te reizen weer in eigen handen. De AIXAM brommobiel mag je besturen met een AM- of scooterrijbewijs (de meeste personen hebben dit rijbewijs al doordat ze een B-rijbewijs bezitten). Een AIXAM is leverbaar in meerdere uitvoeringen en is door de compacte afmetingen en luxe interieur van alle gemakken voorzien. Bovendien is de AIXAM in vele kleuren leverbaar. Het geeft je mobiliteit en daarmee vrijheid om overal te gaan waar je maar wil. Dat laatste, het behoud van je mobiliteit is natuurlijk de belangrijkste reden om te kiezen voor AIXAM.


Comfortabel


Het comfort van een AIXAM brommobiel doet niet onder voor een normale personenauto. Je kunt je eigen AIXAM samenstellen zoals je zelf wilt. Twijfel je of de laadruimte te klein is? Er is een SUV-uitvoering met maar liefst 1100 liter bagageruimte!

Carteam Autodeal

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten of dit iets voor jou is? Klik hier voor meer informatie. Je kunt ook gerust langskomen in onze showroom om je te laten adviseren door onze experts.

MEER INFORMATIE

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autodeal?

Bij Carteam Autodeal staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autodeal is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN