Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autodeal

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autodeal is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Voorschoten en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

 

Kom jij bij ons werken als automonteur?

Solliciteer binnen 1 minuut via de onderstaande knop!

Solliciteren

team egel
Carteam Autodeal

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autodeal in Voorschoten vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autodeal! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Maarten Slingerland
Maarten Slingerland
Altijd goede en eerlijke service. Personeel met passie voor auto's. Rij nu bijna 2 jaar rond met een auto die ik bij Eskamp het gekocht. Geen tot weinig problemen en als er wat is, wordt het spoedig geregeld.
R van A
R van A
Eerlijk en prettig familie bedrijf . Het gevoel was meteen goed bij aanschaf van een BMW x2 .
Stam Autorijschool
Stam Autorijschool
Super, ongedwongen, deskundig, enthousiaste verkoper/liefhebber. En super service...leveren de pas gekochte auto desgewenst aan huis af op de trailer! Aanrader in Voorschoten!
Roy Bavelaar
Roy Bavelaar
Fijne en vriendelijke mensen die je graag willen helpen. Ik ben altijd eerlijk geholpen en breng mijn auto als het nodig is.
Bekijk beoordelingen