Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Autodeal

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Autodeal is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Voorschoten en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Autodeal

Alle merken En alle types

Bij Carteam Autodeal in Voorschoten vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Bent u van mening dat uw auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Autodeal! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Nieuw: ServiceBook!

24/7 inzicht in de onderhoudshistorie van je auto? Heel gewoon bij Carteam Autodeal.

Meer informatie

Carteam Autodeal

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Jack Terhaar
Jack Terhaar
Top bedrijf en de service maak je nergens anders mee. ik heb hier een bestelbusje gekocht. En als ik ooit een normale auto koop is dat zeker bij autodeal ! Ga zo door mannen💪🏻.
Willem Oranje
Willem Oranje
APK keuring en onderhoudsbeurt van auto. Vakkundig en zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader.
Stam Autorijschool
Stam Autorijschool
Super, ongedwongen, deskundig, enthousiaste verkoper/liefhebber. En super service...leveren de pas gekochte auto desgewenst aan huis af op de trailer! Aanrader in Voorschoten!
Paul Stad
Paul Stad
Wat een top bedrijf is Autodeal. Eerlijke verkoop en zeggen je waar het op staat. Geen fratsen, geen snelle autoverkopers maar mannen die je graag weer willen terug zien als klant. En reken maar dat ze mijn vertrouwen voor de volle 200% gewonnen hebben. Dus niet twijfelen maar gewoon doen!!!
Rob van Deursen
Rob van Deursen
Fijn bedrijf voor aan en verkoop van uw auto en erg goede werkplaats.
Bekijk beoordelingen